Alpine Muffy Hörselkåpor för barn

279,00 kr

Små barn utsätts mycket för höga ljud varje dag. Leker med andra barn på skolgården, ett bullrigt klassrum, bilar som tutar i trafiken, leksaker med ljud … Visste du att buller i skolan kan orsaka ljud på 85 dB och högre? Och ljud från 80 dB kan redan vara skadliga för vår hörsel.

Eftersom hörseln hos små barn fortfarande är mycket ömtålig kan ett barns öra tåla ännu mindre ljud än ett vuxet öra.

Forskning visar att 1 av 8 barn får permanent hörselskada, vilket på lång sikt kan leda till koncentrationsproblem, sömnproblem, stress och fördröjning av språkutvecklingen. Som förälder vill du göra allt du kan för att förhindra hörselskador på ditt barn.

Alpine Muffy Kids är små öronskydd speciellt utformade för barn från 5 till 16 år. Öronskyddet används i bullriga miljöer som fester, parader, fyrverkerier, konserter och bil- och motorcykellopp. Alpine Muffy Kids öronproppar dämpar upp till 25 dB omgivande ljud.

Alpine Muffy Kids hörselskydd finns i fem nya trendiga färger. Det yttre skiktet på de färgade öronskyddarna är gjorda av plast vilket gör dem lätta att rengöra. Öronskyddet är hopfällbara så att du enkelt kan ta med dig dem.

Pannbandet är justerbart i storlek och har ett mjukt foder. Barn upplever ofta Alpine Muffy Kids hörselskydd som bekväma. Eftersom pannbandet är justerbart kan ditt barn också använda Alpine Muffy Kids i många år framöver. Det är toppen!

Artikelnr: N/A Kategori:

Nyheter

Telefonhjälpmedel

Doro 780X

1 995,00 kr
Visa produkt

Telefonhjälpmedel

Doro 8210

3 495,00 kr
Visa produkt
Alpine Muffy Hörselkåpor för barn
279,00 kr Select options