Frågor & svar

Nedan finner du svaren på många av de frågorna vi får in, tryck på frågan så kommer svaret fram.

Vi skicka alltid batterierna så snart som möjligt efter att vi har mottagit din order, därför har du dem i brevlådan redan efter 1-3 arbetsdagar

Vi skickar alltid batterierna i kuvert så du så smidigt som möjligt ska få dem hem i din brevlåda eller brevinkast, Större paket skickas som varubrev.

Vi lägger alltid på en standardavgift för frakten på 19 kronor oavsett hur många paket du beställer.

Batterier till hörapparater delas upp med siffror och färg där siffrorna kan variera med tillagda bokstäver beroende på vilket fabrikat du använder, så länge siffrorna är lika så är även batteriet det. Men färgkodningen följer samtliga tillverkare, så köper du efter färg kan du vara säker att få rätt batteri.

Vet du inte vilken färg eller siffra så kan du mäta batteriet efter tabellen nedan:

Storlek 10 (Gul) – Bredd 5,8mm, Höjd 3,6mm

Storlek 13 (Orange) – Bredd 7,9mm, Höjd 5,4mm

Storlek 312 (Brun) – Bredd 7,9mm, Höjd 3,6mm

Storlek 675 (Blå) – Bredd 11,6mm, Höjd 5,4mm

Hur ofta du behöver byta dina batterier spelar in på många parametrar. Hur ofta du har hörapparaten igång, vilken volym du har på den, vilken årstid det är men främst på vilket batteri du har till din hörapparat. Modell 13 exempelvis håller oftast 7-10 dagar, men för vissa ända upp till 14 dagar.

Vi använder dina uppgifter främst för våran bokföring, men även för att avisera dig om dina beställningar hos oss samt för att kunna lämna dig erbjudanden via SMS, mail och post. Vill ni inte ha erbjudanden från oss så tar vi självfallet bort de uppgifterna enligt rådande regler.